« Rieu

Gepubliceerd op 02-07-2019

 

ANDRÉ RIEU MENU

Voorgerechten / Starters

Stokbrood met kruidenboter, vijgenjam en pesto / Bread with herb butter, fig chutney and pesto spread € 6,00

Grootmoeders kippensoep / Grandmother’s chickensoup served with bread

€ 6,25

Rundercarpaccio met Parmezaan en truffelmayonaise / Beef carpaccio with Parmesan and trufflemayonnaise

€ 10,25

Visplateau met zalm, scampi’s, tonijnsalade en brood /Fish platter with smoked salmon, shrimps and tunasalad served with bread

€ 10,95

Hoofdgerechten / main courses

Stoofpotje van Maastrichts zuurvlees /Meat stew in a sour sauce

€ 15,75

Kogelbiefstuk (200gr) met stroganoff of pepersaus / Steak (200gr), served with a stroganoff or pepper sauce

€ 18,95

Duo zalm en zeewolf met een frisse pesto-witte wijnsaus / Duo of fish with salmon and sea wolf in a pesto-white wine sauce

€ 18,95

Kabeljauw met een frisse limoen- witte wijnsaus / Codfish in a fresh lime – white wine sauce

€ 19,95

Salade Val Dieu kaas met Calvados-appeltjes en spek / Val Dieu cheese salad, with apple and bacon

€ 16,50 Salade vis met gerookte zalm en garnalen / Fish salad with smoked salmon and shrimps € 16,95

* Hoofdgerechten worden geserveerd met friet of pasta / Main courses are served with fries or pasta

Nagerecht/ Dessert

Vanille ijs met rood fruit en slagroom / Vanille ice cream with red fruit and whipped cream

€ 7,25

Chocoladesoufflé met ijs en slagroom / Chocolate soufflé with ice cream and whipped cream € 7,25

Luxe koffie met diverse zoetigheden / Coffee deluxe, served with various sweet desserts € 7,25