Over 't Piepenhoes

’t Piepenhoes is een begrip in Maastricht. Mooi gelegen aan de voet van de Sint Servaasbrug is het eetcafé-restaurant een niet te missen landmark bij de entree van het Maastrichtse winkelcentrum. ’t Piepenhoes wordt graag gefrequenteerd door het winkelend publiek maar u kunt bij ons ook gezellig met familie of vrienden komen eten en drinken, in onze stijlvol gerenoveerde lunchroom.

Onze gevarieerde keuken staat bekend om zijn smakelijke streek-gerechten. Zo vindt u klassiekers als Konijn op Limburgse wijze of Maastrichts zuurvlees op de menukaart. Onze koks staan dagelijks achter de pannen om deze en tal van andere prachtige gerechten voor u te bereiden. Maar ook voor een lekker broodje, een smakelijk ontbijt of een complete lunch kunt u bij ons terecht.

De koffie die wij schenken is afkomstig van Maison Blanche Dael, de ambachtelijke koffiebranderij en theepakkerij van Maastricht, die faam geniet in heel Nederland. Dankzij deze samenwerking drinkt u bij ons een kopje koffie dat door kenners geroemd wordt. En wat is daar nu lekkerder bij dan een exclusief stuk gebak, taart of vlaai van onze kwaliteits-banketbakker Lemmens Patisserie in Gronsveld!

In de zomermaanden kunt u – behalve in onze lunchroom – ook genieten op een van onze gezellige terrassen, eentje rondom de gevel van ons historische pand en eentje met vrij uitzicht op de Maas.

Allergenen
’t Piepenhoes is in het bezit van een allergenencerticaat. Mocht u vragen hebben over allergenen, dan kunt u bij ons personeel terecht voor advies op maat.